Πως να δημιουργήσεις με WordPress, ένα Web Portal για τους πελάτες σου;

Αν ψάχνεις για ένα plugin που να μπορεί να μετατρέψει το WordPress σε ένα πλήρες λειτουργικό Web Portal, τότε η αναζήτηση σου τελειώνει κάπου εδώ!

Το Wp-Client έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Wp-Client;

Δημιουργήστε μέσα σε ελάχιστα λεπτά ένα ασφαλές και ιδιωτικό σύστημα πελατών.

Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ασφαλείς περιοχές πελατών μέσα στο site σας με δικαιώματα πρόσβασης για συγκεκριμένους πελάτες ή για ομάδα πελατών. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες διαφορετικές περιοχές θέλετε.

Τιμολόγηση και Ηλεκτρονικές πληρωμές

Πλήρες σύστημα τιμολόγησης με δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής. Δυνατότητα εισαγωγής λογοτύπου – Γρήγορη δημιουργία τιμολογίου με  προ δημιουργημένα στοιχεία τιμολόγησης. Δημιουργία Πρότασης/Προσφοράς και μετατροπή σε τιμολόγιο με ένα click. Αποστολή τιμολογιού στον πελάτη με email και συννημένο PDF.

Ασφαλής μεταμόρφωση αρχείων (Secure File Upload & Download)

Το σύστημα ασφαλής μεταμόρφωσης αρχείων σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία που να μπορεί να δει συγκεκριμένος πελάτης ή ομάδα πελατών. Ο χρήστης ενημερώνεται αυτόματα μέσω email για το αρχείο/α που του ανατέθηκε. Επίσης και οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να ανεβάζουν αρχεία στην περιοχή τους και οι διαχειριστές του συστήματος αντίστοιχα ειδοποιούνται μέσω email για την ενέργεια.

Απλή διαδικασία προσθήκης πελατών – Προσαρμόστε τα δεδομένα που συλλέγονται

Το Wp-Client επιτρέπει εύκολα στον διαχειριστή του ιστότοπου να καταχωρήσει ένα όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης για τον πελάτη – το σύστημα θα στείλει αυτόματα τις πληροφορίες αυτές στον πελάτη χρησιμοποιώντας ένα προ-διαμορφωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα πεδία για να συλλέξετε τα δεδομένα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και να εμφανίστε αυτά τα πεδία μέσα στο Portal.

Αυτόματη εισαγωγή χρηστών και δημιουργία των προσωπικών τους σελίδων (Client Portal)

Έχεις έτοιμο πελατολόγιο; Ωραία, χρησιμοποίησε το δείγμα spreadsheet που παρέχεται με το plugin και απλά πάτα το Import. Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα. Με την εισαγωγή θα δημιουργηθούν όλα τα client portals και θα συνδεθούν με τους αντίστοιχους χρήστες.

Επέτρεψε στους πελάτες σου να κάνουν την εγγραφή τους και να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους στοιχεία σύνδεσης

Δημιούργησε μια προσαρμοσμένη φόρμα εγγραφής και δώσε την δυνατότητα στους πελάτες σου να εγγραφούν μόνοι τους. Με αυτό τον τρόπο αφενός ο πελάτης θα μπορέσει να διαλέξει το username και το password του αφετέρου η όλη διαδικασία απλοποιείται.

Δυνατότητα ομαδοποίησης πελατών

Μάζεψε τους πελάτες σου σε ομάδες και παραμετροποίησε μαζικά τα δικαιώματα τους ως προς τις δυνατότητες τους στην λειτουργία του Portal. Μπορείς να ρυθμίσεις τις προσβάσεις των πελατών είτε μαζικά είτε μεμονωμένα.

Δυνατότητα ανάθεσης πελατών σε διαχειριστές

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Wp-Client είναι η δυνατότητα ανάθεσης πελατών/μελών σε διαχειριστές. Όλη η επικοινωνία και η διαχείριση αρχείων που είναι σχετιζόμενη με ένα πελάτη/μέλος θα κατευθύνονται στον αντίστοιχο διαχειριστή. Κάθε πελάτης/μέλος μπορεί να έχει παραπάνω από ένα διαχειριστή και κάθε διαχειριστής μπορεί να είναι υπεύθυνος σε πολλαπλούς πελάτες/μέλη.

Δυνατότητα δημιουργίας trial user

Δημιουργήστε δοκιμαστικούς χρήστες με περιορισμένη πρόσβαση και ημερομηνία λήξης. Όταν περάσει το διάστημα που έχετε ορίσει, ο χρήστης θα απενεργοποιηθεί, αλλά δεν θα διαγραφεί.

Οι δυνατότητες του WP-Client δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει μια τεράστια λίστα από χαρακτηριστικά που μπορούν να προσαρμοστούν στο εκάστοτε project.

 

Θέλεις και άλλα; – Ρίξε μια ματιά στο WP-client και στα Πρόσθετά του.

 

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για το πως μπορεί το WP-Client να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου, επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή χρήση.